miercuri, 29 decembrie 2010

Samsung Omnia 7

Elementele de bază

Samsung Omnia 7 se stabileşte în afară de gamă foarte mare de smartphone-uri moderne, prin evitarea Android ca un sistem de operare. În schimb, veţi găsi noul sistem de operare Windows 7 Telefon, şi acest lucru face ca Samsung Omnia 7 unul dintre cele mai bune telefoane în prezent pe piaţă.

Indiferent de alte caracteristici sunt prezente, este Windows 7 Telefon sistemul de operare care fura lumina reflectoarelor aici. Aceasta face ca Samsung Omnia 7 un telefon revolutionar de a utiliza, şi ne place.

Este foarte simplu, cu prea mare, butoane finger-friendly touchscreen, şi nu există nici un semn de meniuri problematică, sub-meniuri şi pictograme înghesuit de la versiunile mai vechi de Windows Mobile.

Există o mare ecran AMOLED Super, măsurare în la 4 inci, si este unul dintre cele mai bune le-am văzut vreodată pe un smartphone. Este pur şi simplu uimitoare, cu culori care sunt mai mari decat viata - filme şi fotografii a face o experienţă superbă.

De calitate pe Samsung Omnia 7 este, de asemenea, bun, cu o carcasă metalică robustă şi ecranul de sticlă superb.
Bad

Într-o eră de smartphone-uri uimitoare - cum ar fi Apple iPhone de sticlă 4, sau aluminiu eloxat Nokia N8 - Samsung Omnia 7 este dezamăgitor de bland. Având în vedere oferta pe software-ul uimitor, am fost în speranţa pentru ceva un pic mai interesant.
Linia de fund

Dacă sunteţi după un smartphone, apoi puţini sunt mai destepti decat Samsung Omnia 7. Sistemul de operare este cu adevărat o revelaţie, şi-l pune cele mai multe dintre rivalii săi de rusine. Este doar un păcat de proiectare a Samsung Omnia 7 este atât de sinistre, o facilitate care va pune păcate, mulţi consumatori off.


2 comentarii:

  1. Salut! Foarte interesant blogul!(azi am intrat pe el). Chiar imi place. Tine-te de treaba ca o faci bine:)). Arunca si tu un ochi pe blogul meu http://gratiscufreebiejeebies.wordpress.com/
    Mersi mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. need update this site dont forget that
    http://hacckgames.com/

    RăspundețiȘtergere